“Játékidő” – BFZ a közösségért!

Április 12-én délután nagy örömmel fogadtuk a Levendula Házban a Budapesti Fesztiválzenekar kamaraformációját: Mód Orsolyát, Gulyás Emesét, Bán Mátét és Juhász Barnát.

A minden évadban megszervezésre kerülő Közösségi Hét keretében látogattak el hozzánk és hozták el a Játékidő koncertet, mellyel egy csodálatos, magas színvonalú zenei élményhez juttatták a résztvevő lakóinkat és barátainkat. Az eseményt a község idősei felé is meghirdettük, így voltak külsős, pátyi vendégek is a programon.

Az összeállítás Mozart, Gliére, Dohnányi, Rossini műveit tartalmazta, nagyon változatosan, a bölcsődaltól az indulón át a romantikus művekig, úgy, hogy a program a nem kifejezetten hozzáértő fülek számára is élvezetes legyen. Mód Orsolya kevdes átvezető szövegekkel, történetekkel fűszerezte az előadást, melynek végén köszönetünk és hálánk kifejezéseképp a hölgyeket szép virágcsokrokkal, az urakat egy-egy palack finom borral ajándékoztuk meg.

Tisztelettel adózunk a Fischer Iván vezette Budapesti Fesztiválzenekarnak, akik rendszeresen elviszik a klasszikus zene szépségét olyan helyekre, embereknek, közösségeknek, akiknek aligha van lehetőségük a nagy koncerttermekbe ellátogatni!