Budapesti Fesztiválzenekar kamarakoncertje a Levendulában 2021.05.20.

Nagy öröm és megkönnyebülés számunkra, hogy a bentlakásos intézményekre vonatkozó  országos korlátozások feloldását követően újraindulhat az élet nálunk is – természetesen a biztonsági szabályok folyamatos betartása mellett.

Rendszeres programjaink közül azokat van lehetőségünk újraindtani, amelynek előadója, vagy a foglalkozást vezető személy igazolni tudja koronavírustól való védettségét. Így ismét vannak gyógytorna foglalkozásaink keddenként Lukovich Petra gyógytornász vezetésével, kéthetente szerdánként Kerényi Péter újságíró, rádiós-televíziós műsorszerkesztő jön hozzánk szórakoztató előadásokat tartani, és hamarosan folytatni fogja Tóth Sára táncterapeuta is a senior tánc foglalkozásokat.

Tegnap azonban egy különleges élménnyel gazdagodhattak a zenekedvelő lakóink: a Budapesti Fesztválzenekar három zeneművésze látogatott el hozzánk és tartott csodálatos, latin dallamokból összeállított kamarakoncertet.

A fellépett művészek: Párkai Kriszitna – fuvola, Dvorák Lajos – cselló, Szilvágyi Sándor – gitár.

Hatalmas köszönettel tartozunk nekik, valamint a koncertélményt ingyenesen házhoz hozó Emberi Erőforrások Támogatáskezelőnek!

Várjuk őket mielőbb vissza!